[Afisz. Incipit:] Gdański Zespół Artystyczny w Gdańsku ... organizuje Szkołę Śmiechu ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. W programie inscenizacja "Listu" Aleksandra Fredry oraz "Księżniczki pstrokońskiej" Malwiny Szczepkowskiej.