Ex Libris De Voss : Fuechslein. Fuechslein. Merke. Dies, Krigst. Du. Sie. So. Sind. Sie. Suess. / Eduard von Gebhardt. - Gebhardt, Eduard von (1838-1925) (1915)
W owalu, w podwojnym obramowaniu z napisem: Fuechslein. Fuechslein. Merke. Dies, Krigst. Du. Sie. So. Sind. Sie. Suess. stojący lis próbujący zerwać klść winogron. Nad owalem napis: Ex Libris De Voss. Nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.