Mallenizacja zwierząt jednokopytnych na terenie miasta Gdańska. - Nowicki, Bolesław (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o obowiązku stawienia się ze zwierzętami w podanych na afiszu punktach 1.11.1946 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła