Julian Tuwim - Bal w operze / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 15.10.1977 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Jan Banucha, muzyka Andrzej Głowiński.