[Afisz teatralny] Witold Gombrowicz - Operetka / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1984)
Afisz teatralny informujący o premierze 11.03.1984 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jan Banucha, muzyka: Andrzej Głowiński.