Ex Libris Ludomira Różyckiego / [Witold Gawęcki]. - Gawęcki, Witold (1911-1946) (1945)
Przedstawia mężczyznę z różą w ręku, u jego stóp leży gitara, napis u góry: Ex Libris, z lewej strony: ludomira, u dołu: Różyckiego.