Ex Libris Ludomira Różyckiego - Gawęcki, Witold (1911-1946).; Różycki, Ludomir (1883-1953). ([S.l., 1945)
Przedstawia mężczyznę z różą w ręku, u jego stóp leży gitara, napis u góry: Ex Libris, z lewej strony: ludomira, u dołu: Różyckiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 08.11.2017
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.