Wydmy koło Łeby - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1956)
Przedstawia piaszczyste wydmy.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Wydmy -- Polska -- Łebska, Mierzeja