Gierek, Jabłoński, Jaroszewicz, Kania, Gucwa, Łukaszewicz ma dziedzińcu Poczty Polskiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Edwarda Gierka, Henryka Jabłońskiego, Piotra Jaroszewicza, Stanisława Kanię, Stanisława Gucwę, Jerzego Łukaszewicza na dziedzińcu muzeum Poczty Polskiej w Gdańsku, 1 wrzesnia 1979 r.