Gierek, Jabłoński, Jaroszewicz, Kania, Gucwa, Łukaszewicz ma dziedzińcu Poczty Polskiej w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia Edwarda Gierka, Henryka Jabłońskiego, Piotra Jaroszewicza, Stanisława Kanię, Stanisława Gucwę, Jerzego Łukaszewicza na dziedzińcu muzeum Poczty Polskiej w Gdańsku, 1 wrzesnia 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Jaroszewicz, Piotr -- (1909-1992) -- fotografie; Kania, Stanisław -- (1927-2020) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk