[Afisz teatralny. Incipit] Tu mówi Tajmyr! / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 28.03.1949 r. w sali Prusińskiego w Wejherowie. Reżyseria: Halina Gallowa.