Geistliche Abendmusik : Soli Deo Gloria. ([s.n., 1925)
Druk z programem wieczoru z muzyką J. S. Bach i Heinricha Stchütza oraz z tekstami pieśni, który miał miejsce prawdopodobnie w St. Johanniskirsche (kościół św. Jana) w Gdańsku ok. 1925-1927 r.