Geistliche Abendmusik : Soli Deo Gloria. (Heidelberg : [s.n., 1925)
Druk z programem wieczoru z muzyką J. S. Bach i Heinricha Stchütza oraz z tekstami pieśni, który miał miejsce prawdopodobnie w St. Johanniskirsche (kościół św. Jana) w Gdańsku ok. 1925-1927 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Jana (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne