[Afisz. Incipit] Komenda Pow. M.O. i Komisariat w Słupsku urządza ... w sali "Colosseum" zabawę taneczną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 18.10.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.