Wystawa fotograficzna w Gdyni poświęcona życiu Kiloni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wernisaż wystawy fotograficznej w Gdyni poświęconej Kiloni, 5 maja 1978 roku.