Wystawa fotograficzna w Gdyni poświęcona życiu Kiloni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia wernisaż wystawy fotograficznej w Gdyni poświęconej Kiloni, 5 maja 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie