Wywieszka gdańska - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006). ([Sopot], 1961)
Przedstawia widok szyldu ulicznego z herbem Gdańska na tle sylwetek kamienic.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.