[Turniej fryzur] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia fryzjerkę strzygącą mężczyznę oraz modelkę prezentującą nową fryzurę, 1979 r.