[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku podaje do wiadomości ... że w dniach od 16 do 22 sipernia br. zostaną ... przeprowadzone wybory do Komitetów Blokowych. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach w Malborku, 1954 rok.