Recital muzyki oranowej w Katedrze Oliwskiej. (Gdańsk : [s.n.], 1958)
Afisz inf. o koncercie 6 i 13 sierpnia 1958 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne