Poznaj siebie : poradnik według Antoniego Kępińskiego : [samotność, lęk, depresja] / wybór i układ Lucyna Kowalik. - Kępiński, Antoni (1918-1972) (Wydaw. Literackie, 2003)
Stanowi wybór tekstów Antoniego Kępińskiego.