[Afisz teatralny. Incipit:] Fryderyk Schiller - Don Carlos = Don Carlos, Infant von Spanien / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1974)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 17.01.1974 r. w sali Domu Rzemiosła w Gdyni ul. 10 Lutego 33. Adaptacja tekstu i reżyseria Walerian Lachnitt, scenografia Antoni Tośta.