Odbiór kina polskiego na Białorusi (2010-2015) - Strahava, Alena (2018)
Słowa kluczowe: feature film, festivals, Polish cinema in Belarus, surveys, reception.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Kino polskie -- 1990- -- recepcja -- Białoruś