Port w Gdyni pod lodem - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia pokryty lodem port w Gdyni, na pierwszym planie holowniki, 18 luty1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Port morski w Gdyni; Gdynia (woj. pomorskie)