Vertraulicher Bericht über die vorgekommenen Unterstützungsfälle / Hülfskasse für Deutsche Rechtsanwälte. ([s.n.], 1900)
Sprawozdanie z działalności kasy z lat 1900/1901 (Geschäftsjahr 1900/1901). Materiały towarzyszące Dniom prawnika w Gdańsku w 1901 r.