[Afisz. Incipit:] Miejscowy Komitet P.P.S. w Oliwie zawiadamia, że ... urządza zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w lokalu PPS przy ul. Aleja Sprzymierzonych 5.