[Afisz. Incipit] Rekolekcje wielkopostne Czterdziestogodzinne nabozenstwo ... (Darlowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem rekolekcji wielkopostnych, Darłowo marzec-kwiecień 1947 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Darłowo (Polska) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.