[Afisz. Incipit] W Hali MZK. we Wrzeszczu odbędą się zawody drużynowe o mistrzostwo Polski w boksie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 3.04.1949 r. pomiędzy Gwardią Warszawa a Gwardią Gdańsk.