[Afisz. Incipit] W Hali MZK. we Wrzeszczu odbędą się zawody drużynowe o mistrzostwo Polski w boksie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 3.04.1949 r. pomiędzy Gwardią Warszawa a Gwardią Gdańsk.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.