Jan Rhebergen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia motyla, u dołu, po lewej stronie napis: Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.