[Urna z prochami mjr. Henryka Sucharskiego wystawiona w Dworze Artusa]. (1971)
Przedstawia urnę z prochami mjr. Henryka Sucharskiego wystawioną w Dworze Artusa, przy urnie pełnią wartę Alojzy Kokoszka, Florian Wichłacz, Tadeusz Bejm, Piotr Skarbek, 1971 rok.