Walory przyrodnicze i turystyczne obszarów chronionych Pogórza Dynowskiego = Natural and tourist natural premises of protected areas of the Dynowskie Foothills / Barbara Gutkowska, Joanna Niedźwiecka. - Gutkowska, Barbara (biologia)
Zakres i treść: Pogórze Dynowskie, park narodowy, rezerwaty przyrody, pomniki przyrody.