Budowa wieżowców przy Aleji Czołgistów w Gdyni i widok na miasto w kierunku północnym / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia budowę wieżowców przy dzisiejszej ulicy Partyzantów, widok na miasto w kierunku północnym, po prawej ulica Legionów, 1964 r.