Budowa wieżowców przy Aleji Czołgistów w Gdyni i widok na miasto w kierunku północnym - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1964)
Przedstawia budowę wieżowców przy dzisiejszej ulicy Partyzantów, widok na miasto w kierunku północnym, po prawej ulica Legionów, 1964 r.
Tytuł i data według opisu autora na rewersie. Miejsce wydania według działalności fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Widoki -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie