Media obywatelskie dla trzeciego sektora Czyli jak to robią w Elblągu / Małgorzata Łosiewicz. - Łosiewicz, Małgorzata
Społeczeństwo obywatelskie; media obywatelskie; charakterystyka trzeciego sektora w Polsce; Elbląskie Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Pozarządowych (ESWIP); media trzeciego sektora w Elblągu.