Ex Libris André Cavrenne Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Przedstawia pół maski szermierczej i pół pilotki, przez środek biegnie napis: Ex Libris André Cavrenne. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.