Hanc Danielis habe Schraderi Consulis Umbram - Edelinck, Gérard (1640-1707). ([Paryż], 1694)
Przedstawia portret w popiersiu Daniela Schroedera.
U dołu w polu kompozycji tytuł, sygnatury autora wzoru i autora, data: Hanc Danielis habe Schraderi Consulis Umbram (...), Andr Stech pinx., Edelinck Sculp. 1694 C.P.R.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 17 w