Paweł Demirski - Wałęsa : Historia wesoła, a ogromnie przez to smutna - Teatr Wybrzeże (Gdańsk).; R&R Rafał Roskowiński ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat spektaklu z listopada 2005 r. Reżyseria: Michał Zadara.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.