Samoloty francuskie typu Mirage na lotnisku w Rebiechowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia samoloty francuskie typu Mirage na lotnisku w Gdańsku Rębiechowie, 1979 r.