Fortyfikacje nadbrzeżne Zatoki Gdańskiej. - Nadbałtyckie Centrum Kultury (Gdańsk).; Bałtycki Festiwal Nauki 2005 ; Gdańsk etc.). ([Gdańsk : Nadbałtyckie Centrum Kultury], 2005)
Karty do wędrówek w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki.
Miejsce wyd. i wydawca na podst. treści.
Keywords: Nauka -- popularyzacja -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region) -- 1990-.; Fortyfikacje -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region) -- przewodniki