Ex Libris Zbigniew Zarywski - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Zarywski, Zbigniew ([Gdynia, 2002)
Przedstawia cztery monety antyczne, pośrodku napis: Ex Libris Zbigniew Zarywski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
52 ekslibrisy rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 2003