Świat teatru Karola Wojtyły - Przybylski, Lech (1929-2010); Dziedzic, Leszek (1931-2010). (Kraków : [s.n.], 1988)
Plakat wystawy w Pałacu Opatów w Gdańsku-Oliwie VI-VII 1989 r.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005).; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- i Kraków; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- i kultura; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- i teatr; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- plakaty; Muzeum Narodowe (Gdańsk) -- plakaty