Für den Wassersport! / Carl Rabe. (s.n., 1928)
Cennik z ofertą gdańskiej, przedwojennej firmy Carl Rabe handlującej ubraniami oraz artykułami sportowymi ; znajdowała się na Langgasse (Długa) 52, Beutlergasse 11-4 (Kaletnicza) oraz filia Seestrasse 48 (Monte Cassino) w Sopocie.