Okruchy filozoficzne ; Chwila / Søren Kierkegaard ; z oryg. duń. przeł., wstępem i koment. opatrzył Karol Toeplitz. - Kierkegaard, Søren (1813-1855) (Biblioteka Europejska - Antyk, 2011)
Podręcznik akademicki.