Okruchy filozoficzne ; Chwila - Kierkegaard, Søren (1813-1855).; Toeplitz, Karol (1936-2024).; Kierkegaard, Søren (1813-1855).; Wydawnictwo Marek Derewiecki (Kęty : Wydawnictwo Marek Derewiecki, 2011)
Podręcznik akademicki.
"Przekłady dzieł Sørena Kierkegaarda na język polski" s. [344]-348. Indeks.
Keywords: Kierkegaard, Søren -- (1813-1855) -- wkład do filozofii religii; Filozofia religii -- 19 w; Chrześcijaństwo i filozofia -- 19 w