[Afisz teatralny] Jerzy Surdykowski - Horoskop / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 12.06.1976 r. Scena Kameralna Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Janusz Hajdun.