Ulica Długa, po odbudowie, nowe kamieniczki nr 7, 8 i 9 - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia kamienice nr 7-9 przy ul. Długiej, po odbudowie, 1960 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie