Ex Libris Jerzego Dmitruka : "Pingwiny" / Rajmund Aszkowski. - Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([wydawca nieznany], 2014)
Wyobrażenie podzielone na trzy strefy: po prawej dwa pingwiny i napis: Morze Bałtyckie, Balitc Sea, Baltes, pośrodku na tle rozgwiazdy napis: Ex Libris Jerzego Dmitruka, po lewej stronie witraż i nad nim napis: Mer Baltique, Ostsee, Mar Baltico. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "Pingwiny" i autograf autora.