Przy sobocie po robocie : pod hasłem studenci Wydziału budowy okrętów stoczniowcom. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o audycji rozrywkowej, któr miała miejsce w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej 29.05.1948 r.