Przy sobocie po robocie : pod hasłem studenci Wydziału budowy okrętów stoczniowcom. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o audycji rozrywkowej, któr miała miejsce w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej 29.05.1948 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Studenci -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne